Haideți sa „primăveriti” într-un loc frumos din România!😊🌞

FB_IMG_1523449225327Lacul Tarnita este considerat unul dintre cele mai frumoase lacuri din tot judetul Cluj si pe buna dreptate. Lacul Tarnita se afla situat la vest de orasul Cluj – Napoca. Mai exact locul este situat intre comunele Rasca, Marisel si Gilau. Lacul Tranita este impresionant datorita faptului ca se intinde pe o suprafata de 215 ha. Lacul are o lungime de 8 km, iar adancimea maxima este de 70 m, dar nu va speriati de adâncimea lui😉exista si bărcuțe cu care va puteti plimba în voie ai picioare amenajate numai bine pentru relaxare!

 

FB_IMG_1523449165924.jpg

Lacul Tarnita detine cateva legende extrem de interesante. Si datorita acestor legende locul este vizitat in fiecare an de foarte multi turisti curiosi. Va lăsăm sa le descoperiti singuri. 😊Pe langa multitudinea de turisti care vin la Tarnita, majoritatea  populatiei din Cluj – Napoca vine ori de cate ori se iveste aceasta ocazie, mai ales ca nu este foarte departe de oras.

FB_IMG_1523449177355.jpg

Cum se poate ajunge si ce se poate face la Lacul Tarnita

In acest loc se poate ajunge foarte usor. Pana in apropierea lacului este un drum de acces si se poate ajunge foarte bine atat cu masina cat si cu bicicleta. De altfel, foarte multi dintre cei care vin la Tarnita sunt biciclisti. Iubitorii de natura se vor simti in largul lor daca aleg sa vina la Tarnita. Aici natura este mai presus de orice. Peisajele sunt absolut încântătoare. Turistii care doresc sa viziteze Lacul Tarnita se pot considera fericiti, deoarece aici se poate practica inclusiv pescuitul. In decursul anului, aici exista cateva competitii extrem de interesante.

Lacul Tarnita (4)

Lacul Tarnita este un loc extrem de frumos care se afla in vecinatatea unui oras la fel de frumos ( Cluj – Napoca ). Lacul este vizitat in special primavara si vara, insa turistii si pasionatii vin in orice perioada a anului.

Deschis turistilor fara taxa de vizitare.

sursa http://www.ilikecluj.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s