Aer pur si energie benefică în Cheile Zanoagei

FB_IMG_1523545278335.jpg

Daca esti in cautarea unui traseu de munte pe care sa-l strabati cu piciorul, vrei sa fie frumos si încărcat de o puternica energie benefică pentru organism, iar aerul tare si pur sa-ti învăluie organismul, atunci Cheile Zanoagei este o optiune perfecta.

FB_IMG_1523545173701.jpgTraseul poate sa fie facut usor impreuna cu copiii si dureaza pana la trei ore dus intors dacă o pornești din București. Poate sa fie o escapada de o zi din Bucuresti sau poti sa-l parcurgi atunci cand esti cazat mai multe zile in frumoasa Sinaia de pe Valea Prahovei. Din Bucuresti pana la campingul Cheile Zanoagei, de unde incepe traseul, nu faci mai mult de 3 ore cu masina iar din Sinaia faci in jur de o ora.

FB_IMG_1523545245561.jpg Tot peisajul încântător nu poate decât sa va facă bine. Se spune ca în aceasta zonă( ca de altfel în multe zone montane ale tării) exista un centru energetic de mare putere, care reuseste sa iti aducă o stare de relaxare maximă! Aerul este foarte curat si susurul apei te invită la o bine meritată visare cu ochii larg deschisi. Este cald, primăvara si-a intrat în drepturi, asa ca, aveti toate motivele sa porniti la drum!😊🌞

FB_IMG_1523545267383.jpg

foto: Daniel Marlea/ Gabriel Prundaru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s