Cuibul de la mare

FB_IMG_1527601182098.jpg

 

Cuibul de la Mare’ nu este o pensiune,este casa prietenilor tăi de la mal de mare, este momentul tău bine meritat de linişte, încercând să oferim o experienţă placută şi inedită oferind un agroturism inedit pentru vacanţe de neuitat. 

FB_IMG_1527601008826.jpg

“Odăile noastre”, prevăzute cu paturi matrimoniale, televizoare LCD, internet wireless şi băi proprii utilate cu duşuri, vă vor face şederea mai placută. Avem posibilitatea la cerere, să utilăm camere cu pat suplimentar pentru copilul dvs. 

FB_IMG_1527601028555.jpg

FB_IMG_1527601080417.jpg

FB_IMG_1527601052250.jpg

Plaja se află la cinci – zece minute de mers cu mașina. Există momente când peştele proaspăt prins de pescari, ne ajunge pe masa, iar seara iţi oferim posibilitatea de a servi cina alături de noi, pregatită în faţa dvs, în curte, la ceaun, asezonat cu o ţuică făcută la cazan în curte.

FB_IMG_1527601002413.jpg

La noi mai puteţi găsi legume proaspete din solariile proprii, mini livadă cu pomi fructiferiouă şi păsări de ţarăpeşte de la pescarii din zonă, sau orice alt produs agro, la cerere.           COPIII până în 7 ani NU ACHITĂ CAZARE SAU MÂNCARE ! (2 copii per familie se consideră un adult, în cazul mâncării)

             Cam aşa e o dimineaţă pe la noi.. după ce te-ai trezit de cântecul “cucoşilor” şi ai mers desculţ prin gazonul umed de la roua dimenţii, simţi mirosul aromat al cafelei proaspăt făcută. Fie că serveşti sau nu micul dejun la noi, cafeaua este din partea casei, şi o vei găsi în fiecare dimineaţă, în aceeaşi cafetieră aburindă din bucătărie.

FB_IMG_1527601169868.jpg

La micul dejun, poţi servi zacuscă făcută în casă, ouă (prăjite, fierte sau omletă ţărănească), dulceaţă făcută în casă sau cumpărată de la producători locali şi miere de la “ţărani”. Pâinea o poţi prăji singur funcţie de cât de rumenită o vrei, asta până când aducem şi platoul ţărănesc, pe care punem câteva tipuri de legume (roşii, castraveţi, ceapă roşie, măsline), câteva tipuri de mezeluri (şuncă de porc, salam uscat, muşchiuleţ de porc), câteva tipuri de brânzeturi de la producător local autorizat (urdă, caş, telemea sau caşcaval). Dacă ai apucat să zici DA pentru micul dejun, un lucru sa fii convins, te vei ridica de la masă SĂTUL, pentru că la noi micul dejun este “mănânci cât iţi doreşti, nimic în plus să nu plătesti”

 

FB_IMG_1527601163360.jpg

FB_IMG_1527601197901.jpg

Vacanță frumoasă!!

Detalii pe: http://www.cuibuldelamare.ro

sursa: cuibuldelamare

foto: Dan Cristian Mihăilescu

Cuibul de la mare

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s