Noul tren privat către mare. Veti fi surprisi de confort si de pret

FB_IMG_1532318898318.jpg

„Daca planuiesti sa mergi la mare in aceasta vara avem o veste foarte buna pentru tine!

Un tren privat a fost introdus pe ruta dintre Capitala si litoralul romanesc, avand facilitati cu care romanii nu se intalnesc tot timpul!

FB_IMG_1532318857134.jpg

Trenul ararta mult mai bine decat un tren de la CFR, cele cu care ne-am obisnuit de atata timp. Mai mult, trenul poate ajunge la mare in doar 2 ore si 15 minute iar un bilet costa doar 40 lei si 70 de lei pe ruta Craiova-Bucureşti-Constanţa.

FB_IMG_1532318865853.jpg

Calatorii sunt foarte incantati!

Daca planuiesti o calatorie spre Constanta, ar trebui sa stii ca trenul pleaca din Bucuresti la ora 9:55 si ajunge in constanta la 12:10. Trenul va circula tot timpul anului pe ruta Craiova-Bucureşti-Constanţa.

FB_IMG_1532318884033.jpg

Garnitura aceasta a trenului Hyperion către litoral este cea care a circulat, în perioada anterioară, pe ruta către munte (Craiova-Bucureşti-Braşov), iar de la 1 septembrie va porni şi cealaltă garnitură către munte.

Ca noutate, în acest an trenul către litoral nu se va mai opri la sfârşitul sezonului estival, ci va circula permanent pe ruta Craiova-Bucureşti-Constanţa, pentru că şi în sezonul rece avem suficientă cerere

Pentru cei care prefera muntele, o altă rută operată de aceeaşi companie este Ploieşti-Braşov, cu opriri în Câmpina, Sinaia, Buşteni, Azuga şi Predeal! Asadar, in functie de preferinta, noul tren reprezinta o alternativa de luat in considerare!”

sursa http://www.adevarul.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s