Un loc de o frumusete aparte în inima Bucovinei

FB_IMG_1557994287576.jpg

Comuna Pojorata isi are lacasul in inima frumoasei Bucovinei, la poalele dantelate ale Masivului Rarau, mai precis in judetul Suceava.

La doar 7 kilometri de orasul Campulung
Moldovenesc, Pojorata se intinde intr-un culoar intramontan strajuit de
Obcinile Bucovinei. Pojorata este exact locul acela de care avem cu toti nevoie sa evadăm din viata cotidiană, din rutina noastră zilnică. Peisajele Pojoratei va vor încarcă de frumusețe si mai ales de liniște sufletească. Oamenii din Pojorata sunt extrem de ospitalieri si gata oricând de o vorbă plină de duh.

FB_IMG_1557994171894.jpg

 

Mâncarea tipic bucovineană o veti descoperi la multiplele pensiuni ce le gasiti acolo. Garantam ca gustul mâncărurilor nu îl veti uita repede. Nu uitati sa Incercati celebrele „poale în brâu” pline de brânză aromata dichisita cu tot felul de razaturi si coaptă în cuptorul cu lemne. De peste ce sa va spunem…păstrăvul este la el acasă. Cu mujdei de usturoi sau fără, pus la grătar în lespezi de brad sau plachie păstrăveasca cu mămăliguță fierbinte..o nebunie!

FB_IMG_1557994253392.jpg

Comuna Pojorata are in pasul Mestecanis cel mai mare domeniu schiabil privat din judet. Are sanse sa devina una dintre cele mai importante destinatii pentru iubitorii sporturilor de iarna si nu numai.
Atat Sucevenii, cat si turistii care practica acest sport au la dispozitie nu mai putin de 3,5 kilometri de partii la doar 2 kilometri distanta de Dn17 amenajate pe un domeniu situat in Obcinile Bucovinei. Credem ca aveti toate motivele sa faceti un popas de câteva zile în frumoasa Bucovina si sa descoperiti liniștea si frumusețea din Pojorata.

Ce sa va dorim? Zile frumoase si odihna plăcută!

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s