La distractie in cele mai tari parcuri de aventura din Romania!

aventura-parc-herastrau1

In ultimii ani, in Romania s-au amenajat din ce in ce mai multe parcuri de aventura, fapt ce a intrat rapid in atentia tinerilor. Care sunt cele mai interesante parcuri de aventura din Romania?

Edenland Park, cu casute in copaci si 12 trasee ce iti pun la incercare abilitatile fizice.

Situat in localitatea Balotesti, la doar 20 de kilometri de Bucuresti, Edenland este unul dintre cele mai mari parcuri de acest tip de la noi din tara, fiind de altfel si preferatul loc de relaxare, distractie si senzatii tari al locuitorilor capitalei.

Imagini pentru edenland park

Imagini pentru edenland park

Imagini pentru edenland park

Imagini pentru edenland park

Cu 12 trasee in copaci, mai usoare sau mai grele, care dispun de un sistem excelent de securitate, parcul te va tine ocupat pentru intreaga zi, fara a te plictisi nicio secunda! Tot aici poti face plimbari cu bicicleta prin padure sau, daca ai chef de mai multa adrenalina, poti sari in gol de la o inaltime de 15 metri, complet in siguranta! Edenland Park insa are o gama mult mai variata de activitati interesante. Iti ofera, de asemenea, sansa de a face echitatie sau de a trage cu pistolul sau cu arcul cu sageti.

Iar ceea ce este cu totul si cu totul deosebit in acest parc de aventura este faptul ca te poti caza intr-una dintre casutele din copaci (care sunt complet functionale) pentru o noapte sau doua!

Aproape de Edenland Park se gasesc urmatoarele locuri de cazare: https://bit.ly/2MYp73R

Parc Aventura Brasov, cel mai mare parc de distractie activa din Europa de Est.

Amenajat pe o suprafata de 2,5 hectare de padure, ce cuprinde 80 de copaci, 92 de platforme, zeci de jocuri si circa 700 de metri de tiroliene, Parcul Aventura Brasov te provoaca sa-i parcurgi cele 15 trasee cu grade diferite de dificultate. Odata intrat in perimetrul parcului, vei primi un echipament complet de securitate cu doua carabiniere.

Imagini pentru parc aventura brasov

Imagini pentru parc aventura brasov

Imagine similară

In functie de nivelul de dificultate, traseele sunt marcate cu cate o culoare specifica: culoarea mov marcheaza traseele specifice copiilor sub 8 ani, culoarea galbena este pentru traseele in care au voie copiii care au 8 ani impliniti si adultii incepatori (aceste trasee sunt amenajate la cel mult 3 metri inaltime). Urmeaza, in ordinea crescatoare a gradului de dificultate, traseele verzi, albastre, rosii si unul negru. Cele doua trasee rosii si cel negru sunt doar pentru adultii sportivi, deoarece impun forta, energie si, nu in ultimul rand, tehnica. Cu siguranta, iti vor creste adrenalina in corp, mai ales ca sunt amenajate la inaltimea de 20 de metri!

La Aventura Park Brasov se gaseste si o tiroliana lunga de 307 metri, denumita “Marea Tiroliana peste Lac”. Merita o incercare!

Arsenal Park, cel mai mare parc cu tematica militara.

Situat la Orastie, Arsenal Park este cel mai complex si deosebit parc de aventura din Romania. De fapt, este singurul parc de distractie activ aflat intr-un complex turistic cu specific militar din sud-estul Europei.

Imagini pentru arsenal park orastie

Imagini pentru arsenal park orastie

Imagini pentru arsenal park orastie

Imagini pentru arsenal park orastie

 

Aleile sunt, pur si simplu, fascinante, avand 150 de exponate militare, ce includ tunuri, transportoare senilate, TAB-uri, mitraliere, lansatoare de rachete, tunuri antiaeriene, dispozitive antiracheta, avioane, elicoptere si camioane militare.

Arsenal Park este considerat, de asemenea, cel mai mare muzeu militar in aer liber din tara, fiind amenajat pe locul unei foste fabrici de armament.

Un punct important al parcului este Turnul cu Apa. Acesta este locul de unde poti face salturi de la inaltime, fara a folosi coarda elastica sau parasuta, totul in deplina siguranta! Saritura se face de la 30 de metri inaltime, primii 15 metri fiind cu cadere libera, iar ceilalti 15 metri fiind cu control preluat de sistemul Powerfan. La Turnul de Apa poti, de asemenea, sa iei tiroliana pe o distanta de 607 metri, cea mai mare distanta pe care o parcurge o tiroliana dintr-un singur segment de la noi din tara!

sursa http://www.blog.hotelguru.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s