Un bar inedit aproape de cer. In Bucuresti

Imagini pentru linea/closer to the moon

Linea probabil că-i cel mai frumos skybar din București, având în vedere poziția excelentă pe care o are și priveliștea disponibilă de acolo, plus meniul satisfăcător pentru diverse gusturi.

Imagini pentru linea/closer to the moon

Imagini pentru linea/closer to the moon

 

Linea/Closer to the moon, un rooftop bar din centrul Bucurestiului, care iti ofera o panorama spectaculoasa asupra constructiilor din inima capitalei.

Imagini pentru linea/closer to the moon

Conceptul de rooftop bar este din ce in ce mai apreciat, in primul rand datorita perspectivei vizuale pe care ne-o pune la dispozitie, precum si datorita atmosferei relaxate, care iti fura concentrarea si lasa timpul sa fuga fara sa iti dai seama. Astfel, localul Linea/Closer to the moon este cea mai buna optiune atunci cand vrei sa-ti suprinzi jumatatea sub clar de luna, ori la apusul soarelui.

Imagine similară

Decorul te duce cu gandul la dimensiunea cosmica, aspect surprins inca din denumirea resturantului. Vei fi placut impresionat de conceptul gandit pentru iarna, simtindu-te ca intr-o bula sau intr-un igloo. Desi, indiferent de momentul zilei in care mergi, privelistea te va bucura, alege sa iei masa aproape de apus, ori cand luna isi face aparitia, pentru o senzatie intensa si un peisaj selenar.

Linea/Closer to the moon este situat pe Calea Victoriei, nr. 17, intrarea facandu-se pe laterala, dinspre strada Lipscani.

sursa http://www.blog.hotelguru.ro

foto: internet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s