In Muntii Dornei, s-a descoperit un izvor cu apa cu aur coloidal. Izvorul se afla in comuna Maieru

Imagini pentru apa cu aur maieru muntii dornei

În Munţii Rodnei, localnicii au descoperit o comoară: la fântăna din comuna lor curge apă cu aur. Oamenii spun că apa are proprietăţi miraculoase şi sunt convinşi că s-au vindecat astfel de multe boli. Specialiştii confirmă că apa alcalină are beneficii pentru sănătate. Vestea s-a răspândit rapid în ţară şi mii de turişti vin să se convingă pe pielea lor că izvorul este tămăduitor.

Într-o vale împrejmuită de crestele Munţilor Rodnei şi Bârgăului, la 50 de minute de mers cu maşina din Bistriţa, descoperim comuna Maieru. În locul unde a copilărit scriitorul Liviu Rebreanu, curge apă cu aur. La propriu.

Specialiştii spun că apa nu are bacterii şi conţine aur coloidal.

Oamenii sunt convinşi că are proprietăţi vindecătoare.

Apa izvorăşte din munte şi ajunge în comună printr-o conductă de trei kilometri. Pe acest traseu apa nu îngheaţă niciodată.

Dacă apele din comerţ au în general un PH peste şapte, apa din Maieru are PH peste 8. Medicii spun că apa alcalină ajută organismul să funcţioneze corect şi asigură buna funcţionare a sistemului digestiv.

Vestea apei mirculoase s-a dus în toată ţara. Ba chiar şi peste hotare, după ce localnicii susţin că i-a vindecat de diferite afecţiuni.

Proprietarul terenului pe care se află izvorul a înregistrat apa în străinătate pentru a o putea vinde în comunitatea europeană. Sticlele de „apă cu aur” se vând în magazinele online din ţară şi din străinătate. O sticlă de 0,75 litri costă 11 lei.

sursa https://observator.tv/inedit/izvor-apa-aur-muntii-rodnei-314326.html

Un gând despre &8222;In Muntii Dornei, s-a descoperit un izvor cu apa cu aur coloidal. Izvorul se afla in comuna Maieru&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s