Unic in Romania! Cu hamacul intre stanci. Ati incerca o astfel de experienta?

30726417_1932056010160386_7848981591601709056_o.jpg

În baza parteneriatului dintre Clubul Alpin Român – Secția Universitară București și Montan Club White Wolf Baia de Fier, in urma cu cateva luni a fost inaugurată, în premieră națională, o bază de relaxare și naturo-terapie la altitudine. Plecând de la ideea de bază de a readuce tinerii – și nu numai – către munte și natură, a fost ales un mod mai fulminant și mai atractiv de a promova activitățile montane. Povestea „La Hamace” a început din dorința de a oferi iubitorilor de aventură și relaxare contexte sociale și sportive inedite, culminând cu ancorarea hamacelor la înălțime.

E visul devenit realitate al lui Gabriel Dan Chiriac, antrenor de alpinism, recordmen european la parașutism. Împreună cu echipa lui de oameni faini tare de la White Wolf Club, a avut ideea aparent ”nebună”, dar cu un rezultat fabulos, de a agăța de cabluri, între stânci, câteva hamace, într-una dintre cele mai pitorești locuri din România. Așa a apărut proiectul ”La hamace între stânci”, prin care Gabi și echipa lui și-au dorit să-i atragă pe tineri să facă mișcare și sporturi montane.

 

Cu alte cuvinte, e și cool, e și chill, și petreci timp în natură. Practic, hamacele suspendate se află la capătul unui traseu de via ferrata, cu intrare de la Peștera Muierilor. E singurul loc din lume unde iubitorii de senzații tari și de relaxare la înălțime se pot bucura de experiență pe tot parcursul anului, chiar și iarna, și nu doar cu ocazia unor festivaluri de gen.

Ca să aveți parte de experiența unică în hamace, la înălțime, trebuie să știți că trebuie să faceți o gașcă de minim 4 persoane. Rezervările se fac cu minim două săptămâni înainte, iar dacă și vremea ține cu voi, aveți liber la relaxare și adrenalină. De reținut că totul este super safe, hamacele fiind asigurate extrem de bine. Aveți nevoie doar de curaj și puțină condiție fizică. Pentru rezervări, accesați pagina de Facebook White Wolf Club sau sunați la numărul de telefon: 0766.332.309

CUM AJUNGI LA BAIA DE FIER?

Din București: Pitești, Râmnicu Vâlcea, Horezu, Baia de Fier (3 ore și 30 de minute)

Din Cluj: Aiud, Sebeș, Jina, Obârșia Lotrului, Rânca, Baia de Fier (4 ore și 40 de minute)

Din Timișoara: Lugoj, Hațeg, Petroșani, Bumbești Jiu ( 4 ore și 30 de minute)

sursa: https://calatorinbascheti.ro/cu-hamacul-deasupra-norilor-cel-mai-frumos-loc-nestiut-din-romania/

foto: https://www.facebook.com/pg/montanclubwhitewolf/photos/?ref=page_internal

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s