Cauți o vacanță unică, diferită de tot ce ai încercat până acum la vreo pensiune sau hotel?

Imagine similară

Cauți o vacanță unică, diferită de tot ce ai încercat până acum la vreo pensiune sau hotel? Vă propunem, astăzi, o călătorie inedită, prin România mai puțin știută, și vă arătăm 10 dintre cele mai spectaculoase căsuțe din copac, unde vă puteți caza. Mai puțin cunoscute la noi, toate sunt adevărate bijuterii arhitecturale, au un design interior de cinci stele și oferă o experiență în mijlocul naturii incredibilă, care confirmă încă o dată faptul că pomul e cel mai bun prieten al omului în aventura vieții.

1. TRANSYLVANIA LOG CABINS

Peșteana, Hunedoara – la 40 de km de Castelul Corvinilor, la 70 de km de Sarmizegetusa.

Ea este un fost top-model internațional, el, un globtrotter, care a văzut aproape toată lumea – dar liniștea și-au găsit-o în România, într-un sat de poveste din Hunedoara. La Peșteana, la doar 14 kilometri de Hațeg, și-au clădit, întocmai pe gusturile lor, un colț de rai autentic, hippie, dar, în același timp, modern și cool. ”Transylvania Log – the hidden village retreat” este locul unde îți vei încărca bateriile și de unde te vei întoarce alt om.

“Transylvania Log” nu este doar un ”complex” de case tradiționale recondiționate. Ce este diferit aici e acel spirit tineresc, vibe-ul, firescul și energia pe care ți-o dă fiecare colțișor. Vedeta retreat-ului e căsuța din copac, de pe terasa căreia vei avea un view excelent asupra zonei și te vei simți, cu adevărat, parte din natură.

E genul de căsuță perfectă, unde trebuie să dormi măcar o dată în viață. Acum, retreat-ul are o singură casă în copac, dar Rareș și Gabriela construiesc, în acest moment, încă una care va fi disponibilă spre închiriere, cel mai probabil, în luna iunie.

continuare pe : https://calatorinbascheti.ro/top-10-casute-in-copac-din-romania-cu-priveliste-uimitoare-pentru-o-toamna-ca-n-povesti/?fbclid=IwAR2vDsOp2Utup2Whxq2Kow0ixvAzNQHIuNqY2zHrlu8pRlhdJKdqYky0qcA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s