Pachete avantajoase la Targul de Turism 2019! Intre 14 si 17 noiembrie

Imagini pentru targul de turism 2019
Oferte extrem de atractive și de variante la Târgul de Turism al României, care se  desfășoara în perioada 14 – 17 noiembrie, la Romexpo. Se vor întrece în oferte de vacanţă peste 230 de firme expozante din 16 ţări.

Între 14 şi 17 noiembrie va avea loc la Romexpo ediția de anul acesta a Târgului de Turism al României. Cu această ocazie, se vor întrece în oferte de vacanţă peste 230 de firme expozante din 16 ţări.

De remarcat est că DERTOUR anunță o promoție inedită la Târgul de Turism de la Romexpo, unde lansează în premieră pachetul ”N-ai curaj să pleci chiar acum în vacanță”.

Compania premiază spontaneitatea și invită iubitorii de călătorii să vină la standul său de la târg cu bagajul de mână făcut, gata să plece în vacanță imediat și să se înscrie în cursa pentru câștigarea uneia din cele două vacanțe de două persoane, 100% gratuite, acordate pe loc, prin tragere la sorți.

Doritorii sunt invitați în oricare dintre cele patru zile de târg la standul DERTOUR, la ora 13.00, să ia un bon de tombolă, urmând ca în 15 minute să fie alese câte două perechi de câștigători pe zi, care vor pleca direct în vacanță. Aceștia își vor alege pe loc destinația preferată din Europa dintre cele trei puse la dispoziție de consultanții firmei de turism, unde vor să își petreacă vacanța de trei zile (pentru două persoane), iar apoi se vor îndrepta imediat spre aeroport.

La Târgul de Turism, DERTOUR își așteaptă vizitatorii cu un portofoliu foarte diversificat de vacanțe pentru orice gust și peste 60 de consultanți gata să ajute iubitorii de călătorii să își aleagă vacanța perfectă, la prețuri reduse.

Continuarea articolului aici: https://www.capital.ro/targul-de-turism-isi-deschide-portile-la-romexpo-ocazie-unica-oferte-foarte-avantajoase.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: