Privelisti de vis! Top 10 pensiuni din România, cu piscină interioară.

Chiar dacă vremea ține cu noi și afară zici că e primăvară autentică, noi ne-am gândit să vă propunem, din timp, câteva locații unde să vă relaxați atunci când se va așterne zăpada. Musai trebuie să întâmpinăm iarna la un spa cu view, nu?

1. BALVANYOS

Pensiune cu piscină interioară la munte

Băile Balvanyos (Turia), Covasna – la 7 km de lacul Sfânta Ana, la 252 de km de București

Începem topul nostru, în forță, cu un hotel, cu piscină interioară, care are, poate, cel mai spectaculos view. Înconjurat de priveliştea unică a munţilor Bodoc, chiar în mijlocul pădurii, “Balvanyos Resort” e locul perfect pentru cei care vor să evadeze pentru câteva zile. Este situat aproape de lacul Sfânta Ana, între Băile Tuşnad şi Târgu Secuiesc.
Priveliștea din piscina interioară este de vis. Numai pentru asta, experiența merită încercată. Ne-a plăcut, în mod deosebit, designul modern și actual al complexului, care nu face notă discordantă cu mediul natural și sălbatic.

CÂT COSTĂ?
Vezi cât costă AICI:

2. GASTHAUS GRINDEȘTI

Cazare cu vouchere de vacanță și spa la munte

Văliug, Caraș Severin: la 478 de kilometri de București, la 128 de km de Timișoara, la 185 de km de Sarmizegetusa

Văliug este una dintre cele mai spectaculoase stațiuni de munte din România, așezată la poalele munților Semenic. Locul seamănă cu un mic rai, cu multă liniște, aer curat și peisaje de poveste, care îți vor încărca bateriile. E locul numai bun pentru o relaxare la spa.

CÂT COSTĂ?
Vezi cât costă AICI:

3. CASA COMANA BOUTIQUE HOTEL
Cazare cu spa în București

București: Bulevardul Expoziției, nr 5

Mergem, acum, în Capitală, ca să vă arătăm un conac de poveste din inima Bucureștiului. E un loc elegant, luxos, cu spa și jacuzzi, extrem de discret, numai bune pentru cei care își doresc intimitate sau pentru cei care vor să petreacă un weekend romantic. Fiecare cameră are o poveste și poartă numele domnilor și domniţelor din istoria Munteniei.

Camerele sunt amenajate cu mult bun gust, cu mobilier pictat, artizanal, un mix între tradițional și modern. Unde mai pui că e unul dintre locurile unde se mănâncă cel mai bine în București, la restaurantul hotelului – Marele Paharnic. Nu putem uita gustul irepetabil al pipotelor de curcan, cu piure de fasole albă.

CÂT COSTĂ?
Vezi cât costă AICI:

4. CASTELNOR
Pensiune cu piscină la Păltiniș

Păltiniș, Sibiu: la 298 de km de București, la 177 km de Cluj, la 282 km de Timișoara

La doar 4 kilometri de pârtia Oncești și în apropierea și a altor pârtii din zona Păltiniș, veți descoperi superbul resort de la Castelnor. E un loc care te va uimi, din orice colț al complexului te vei afla.

Noi abia așteptăm să ne bucurăm, vara viitoare, de piscina exterioară, dar, până atunci, vă recomandăm să încercați piscina-jacuzzi, cu un view superb spre munte. Lăsăm fotografiile să vorbească de la sine.

CÂT COSTĂ?
Vezi cât costă AICI:

Continuarea articolului aici: https://vacantelaoferta.ro/top-10-pensiuni-din-romania-cu-piscina-interioara-cu-o-priveliste-de-poveste/?fbclid=IwAR0R4EBnT9BG_svQYCG8xleASsxYyfV1scfVa4mKh0hmdnNID98heRxj9b0

sursa : http://www.vacantalaoferta.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: