Cateva pensiuni unde cei mici se vor simti minunat

11_b.jpg

CONACUL ARCHIA
Pensiune child friendly aproape de Timișoara
Archia, Hunedoara: la 399 de km de Bucureşti, la 170 km de Cluj, la 155 de km de Timişoara

Începem topul nostru cu un loc superb, unde tu și micuțul tău veți putea descoperi viața pe modul “slow”. La 5 kilometri de Deva, Conacul Archia reînvie un parfum din epoca demult apusă a marilor boieri. Domeniul se întinde pe mai bine de 10 hectare, într-o zona liniștită, și este catalogat drept hotel de 4 stele.

 

Are un manej de cai blânzi, special antrenați să fie prietenoși cu copiii. Pe noi ne-a uimit designul camerelor, decorate tematic: noi am fost cazați în Camera Englezească, dar și Camera de Vânătoare, Camera Maci sau Camera Cai vor face, cu siguranță, deliciul celor mici.

CÂT COSTĂ?
Află aici.

2. AMFITEATRUL TRANSILVANIA
Cazare child friendly la Moieciu

Cheia, Moieciu, Brașov – la 197 de km de București, la 308 km de Cluj, la 421 de km de Timișoara

Înainte să ajungem aici, am citit pe site-ul pensiunii descrierea pe care proprietarii au făcut-o raiului lor: ”e locul unde se contopesc armonios munții cu pădurile și izvoarele, omul cu cărările și gândurile sale”. Deloc exagerat, am spune. Aici, timpul chiar a stat în loc, iar graba a fost înlocuită cu liniștea.

 

Este genul de pensiune, unde vei simți că te vei întoarce, undeva, în copilărie, acolo unde grijile nu își aveau locul. Asta e lecția de viață pe care cei mici o vor învăța: că poți fi fericit și în natură, fără tablete sau telefoane smart. Din camerele pensiunii, view-ul e unul ireal și vă va rămâne mult timp întipărit în minte.

3. HADAR CHALET

Pensiune child friendly aproape de București
Gura Siriului, Buzău: la 317 km de Iași, la 195 km de București, la 334 km de Cluj

Fie că este soare sau nu, piticii vor avea, întotdeauna, ceva de făcut la superba cabană Hadar Chalet, una dintre cele mai frumoase pe care le-am văzut în România. Când vremea este bună, micuții pot alerga în parcul proprietății, se pot bucura de terenul de sport și de locul de joacă sau pot face drumeții în pădure, împreună cu un ghid specializat.

 

Atunci când vremea nu e prietenoasă, sala de jocuri special construită pentru ei va fi locul lor preferat: ping-pong, biliard și o mare selecție de jocuri de societate, dar și Wii. Meniul restaurantului este fix, dar pentru copii proprietarii pun la dispoziție un mini meniu a la carte cu preparate din ingrediente de cea mai bună calitate, fără aditivi alimentari.

4. ȚARA FAGILOR
Cazare child friendly în Bucovina, cazare child friendly aproape de Iași
Dragomirna, Suceava: la 312 km de Cluj, la 165 km de Iși, la 460 km de București

Mergem, acum, în dulcea Bucovină, ca să vă arătăm o pensiune de o frumusețe ireală. Veți fi cazați într-o casă țărănească, acoperită cu șindrilă, unde cei mici vor descoperi pentru câteva zile viață de la țară, autentică și liniștită.

Pensiunea este construită și gândită astfel încât cei mici să fie safe, dar și să nu se plictisească. Locul este amenajat cu porți de siguranță pentru copiii mai mici, spații de joacă atât în exterior, cât și în interiorul pensiunii, unde se vor putea bucura de jocuri, puzzle-uri sau vor putea asculta muzică pentru copii.

Continuare articolului aici: https://calatorinbascheti.ro/top-10-pensiuni-child-friendly-de-poveste-unde-cei-mici-se-vor-simti-ca-in-rai/?fbclid=IwAR0gQe-5A2KeNOHK1RS-qSE9RiP6SxvXHi8nI6N3JGwFlB0KbkMuVXS6nds

sursa: http://www.calatorinbascheti.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s