Leapsa pe sanatate- NU ingropati Institutul Cantacuzino!

Imagini pentru institutul cantacuzino coronavirus 2020
foto: digi24.ro

Institutul Cantacuzino, mai bolnav decât pacienții. Cum arată acum fabrica de vaccinuri a României. Dezinteres total pentru Institutul care ar putea salva mii de vieti..

Nu se mai poate cu atata ignoranta! Solutii exista, interesul insa este aproape nul, deoarece nimeni nu pune presiune pe autoritati! Daca la altii se poate, trebuie sa se poata si la noi. NU ingropam Institulul Cantacuzino! Celebrul Polidin care a ținut România sănătoasă, a fost creeat la Institutul Cantacuzino…

Imagini pentru institutul cantacuzino coronavirus 2020
sursa foto: digi24.ro

Ultimul vaccin gripal de la Institututul Cantazucino a fost produs în 2009. De atunci, numeroase guverne au promis modernizarea, obținerea autorizațiilor și reluarea producției. Până acum singurul produs scos la vânzare este… un supliment alimentar!

„Acum este o alertă epidemiologică și întotdeauna se auzea de Institut, de la aviară la H1N1, la alte alerte epidemiologice, chiar și la Ebola”, spune cu nostalgie o angajată a instituției. 

Institutul Cantacuzino a dispărut treptat din sistemul de sănătate publică. Liniștea de aici mai este întreruptă doar de declarațiile unor miniștri care fac promisiuni.

Pentru a produce vaccin gripal în condiții de siguranță trebuie construită o fabrică de la zero. Însă planurile sunt tot ZERO. Ce ar putea salva acest important Institut al Romaniei, cititi AICI

Noua ne pasa! Daca si tie iti pasa, spune povestea mai departe! Multumim!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s