Case de vacanță la munte pe care le poți închiria integral

foto http://www.travelminit.ro

Dacă plănuiești să mergi cu familia sau cu gașca de prieteni în concediul anul acesta, dar vreți să aveți intimitate, ți-am pregătit o listă cu 10 unități de cazare pe care le poți închiria integral pentru a te bucura de un sejur de neuitat.

hard Boutique Hotel, Brașov

Situat la 1,6 kilometri de strada Sforii, Hotelul Shard Boutique te așteaptă să-i calci pragul împreună cu gașca. Dispune de 6 camere duble cu vedere la grădină și băi proprii, un lounge unde vă puteți întâlni să depănați amintiri, o terasă, grădină și parcare privată. Hotelul se află într-o zonă foarte frumoasă a Brașovului și are în apropiere Muzeul Prima Școală Românească la 1,2 kilometri, Poarta Ecaterinei la 1,4 kilometri și Sinagoga Neologă Brașov la 1,5 kilometri, dar și atracțiile populare precum Turnul Negru, Piața Sfatului și Biserica Sfântul Nicolae.

Achită cu tichete de vacanță și poți anula cu până la 2 zile înainte de check-in: https://travelminit.ro/shard-boutique

Cabana Farkashars, Borzont

Dacă îți doreai o cabană în mijlocul naturii, unde să te distrezi cu prietenii fără să deranjezi vecinii, Cabana Farkashars este proprietatea potrivită care poate împăca toate gusturile. Cabana poate acomoda până la 12 persoane în 5 camere și îți pune la dispoziție o bucătărie complet utilată, un living, zonă de luat masa în aer liber și o zonă de picnic, dar și grătar și ceaun. Pentru extra distracție, ai la dispoziție jocuri și puzzle-uri, închirieri barcă gratuit sau ture off-road contra cost.

Rezervă fără avans și anulare gratuit oricând: https://travelminit.ro/cabana/farkashars

Casa de oaspeți Bartalis, Lăzarea

În Harghita te așteaptă una dintre casele de oaspeți tradiționale, Casa Bartalis, într-un mediu rural, pe ulițele satului Lăzarea. Casa are 3 camere și poate acomoda până la maximum 7 oameni, cu o bucătărie complet echipată și un living spațios. Proprietatea are un aer primitor și te vei simți ca acasă din prima clipă când vei păși, iar gazdele prietenoase te vor primi cu brațele deschise, pregătite să-ți arate tradițiile locului.

Rezervă fără avans și poți anula gratuit oricând: https://travelminit.ro/casa-de-oaspeti-bartalis 

Continuarea articolului AICI

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s