4 ceaiuri romanesti premiate la Paris, printre cele mai bune din lume-Afla care sunt!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Valoarea și calitățile plantelor medicinale românești au fost recunoscute internațional, în cadrul unui concurs care a avut loc la finalul anului trecut, la Paris. Patru ceaiuri Fares – de mușețel, de mentă, de tei și Mireasmă – au fost medaliate și atestate ca fiind cele mai bune din lume conform PRO TV

În luna noiembrie 2020, la Paris, a fost organizat concursul internațional de degustare de ceaiuri „Thés du Monde” (n.r. „Ceaiurile lumii”). În ciuda dificultăților cauzate de pandemie, s-au înscris în cursă cu 40% mai multe ceaiuri față de ediția din 2019. Este vorba despre plante și amestecuri pentru infuzii din 21 de țări: Burundi, China, Columbia, Egipt, Franța, Grecia, India, Indonezia, Italia, Japonia, Kenya, Malawi, Nepal, Noua Zeelandă, Peru, Portugalia, SUA, Taiwan, Thailanda, Vietnam și România. Ceaiurile au fost supuse exigențelor a două jurii compuse din specialiști internaționali. Ambasada României în Franța a anunțat Fares despre organizarea acestei competiții și iată că rezultatele nu au întârziat să apară.

Mușețelul, menta, teiul și ceaiul Mireasmă – printre cele mai bune din lume

Spre mândria noastră, patru ceaiuri românești au ieșit învingătoare la două categorii, fiind distinse cu diploma GOURMET. Mușețelul, menta și teiul pot fi considerate, de acum, brand de țară, după ce au fost medaliate la categoria „plante mono-varietale”. Ceaiul Mireasmă a primit aprecierea juriului la categoria „amestecuri din plante”. „Suntem foarte bucuroși să vă anunțăm că ceaiurile Fares de mușețel, mentă, tei și Mireasmă au fost distinse cu diploma GOURMET. Această validare internațională de prestigiu a calității produselor noastre ne bucură și ne motivează deopotrivă”, au anunțat reprezentanții Fares.

Ceai Mireasma cu busuioc si lamaie, 20 plicuri, Fares : Farmacia Tei

Ceaiul MIREASMA a primit aprecierea juriului la categoria „Amestecuri din plante”, fiind unul dintre cele 11 medaliate în această categorie. Este o rețetă românească 100% naturală, pe bază de busuioc, cuișoare, coji de lămâie și de lime, ulei esențial de lămâie și frunze de rooibos. Aroma ușor picantă, completată de o notă de prospețime, i-a cucerit pe experții internaționali. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s