Horoscop 9 martie 2021

BERBEC

Nemulțumirea domină astăzi și te poate transforma în bombă cu ceas care nici nu poate fi dezamorsată. Doar tu te poți opri, dar ca să reușești, ai nevoie de o motivație puternică, nobilă.


Nu este momentul să te lași dus/a de val, ci dimpotrivă, trebuie să începi să acționezi pentru a devia răul care te-a dus într-un loc pe care nu-l dorești. Astăzi probabil te întrebi de ce faci lucrurile astfel.

TAUR

E o zi bună pentru a încerca să refaci relațiile care s-au stricat într-o oarecare măsură de problemele apărute cu ceva timp în urmă. Poate te-ai îndepărtat de grupul de prieteni pentru că ai impresia că nu au știut să te sprijine într-un moment mai delicat prin care ai trecut.

GEMENI

Este un moment bun pentru a trăi o aventură. Ai putea face asta singur/ă sau cu o persoană importantă lângă tine. Lucrul cel mai important este să fii mereu atent/a pentru a profita de ofertele la bilete!

Dacă intenționezi să-ți prezinți un proiect, să discuți cu un șef sau cu o altă persoană cu autoritate, e bine să-ți alegi după-amiază pentru astfel de demersuri. Atunci ai șanse mult mai mari să fii ascultat și să convingi.

RAC

Vezi viitorul în tonuri sumbre, până când îți vei da seama că nu e corect și nici nu-ți folosește la nimic să-l colorezi astfel. Poți lăsa viitorul și planurile pentru un alt moment, mai luminos.

LEU

Sunt posibile neplăceri legate de banii sau bunurile unor apropiați care nu doar te vor pune pe gânduri, ci te vor ajuta și să îți stabilești alte priorități, mai realiste.

O persoană care are mare nevoie de tine te va căuta astăzi, probabil că are ceva important să-ți spună. Nu-ți face griji cu privire la ceea ce trebuie să faci a doua zi, acordă-i acestei persoane timpul tău pentru a-ți spune ce se întâmplă cu ea. Amintește-ți că a fost alături de tine în multe momente!

FECIOARă


Toate situațiile de neînțeles de astăzi au rostul lor, acela de a te conduce spre o nouă atitudine în condiții de stres intens. Bine ar fi să faci ceva în acest sens, ca să fii mai bine pregătit altădată.

Prietenii vor veni în salvarea ta într-un moment în care vei avea nevoie. Nu închide ușa și nu te izola atunci când lucrurile merg prost, ci acceptă ajutorul celorlalți!

Balanță

Sunt posibile dificultăți mai puțin obișnuite la locul de muncă, poate și pe fondul unor probleme de sănătate. Ar fi bine să faci ce poți și ce te depășește să lași pe altădată, dacă acest lucru este posibil.

SCORPION

Ceva îți scapă de sub control, chiar dacă ai făcut eforturi reale ca să nu trăiești o astfel de situație. Oricât de nemulțumit ai fi, tot va trebui să îți cenzurezi reacțiile, ca să nu îi superi pe cei din jur.

Săgetător

Din familie vine principala problemă a zilei, dar dincolo de neplăcerea sau stresul pe care aceasta ți le provoacă, va trebui să dai dovadă și de multă bunăvoință, ca să diminuezi problema, cel puțin.

CAPRICORN

O chestiune importantă pentru tine poate evolua cu totul altfel decât ai sperat și de aici până la o adevărată răbufnire nu mai e decât un pas, pe care îl vei face sau nu.

Vărsător

De la tine poate porni o problemă care le va da peste cap planurile unor apropiați, de exemplu, cei din familie. Ar fi bine să fii mai atent la ce faci, ce spui și către ce decizii te îndrepți.

Pești

Ai putea provoca situații deosebit de complicate pentru cei din jur, la serviciu sau în familie. Poate că ai motive serioase să te manifești așa, dar efectele vor depăși motivele tale, din păcate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s