Prinţul William a vorbit cu fratele său, prinţul Harry, după interviul acordat jurnalistei Oprah Winfrey

Gayle King, coprezentator al show-ului ”This Morning”, a anunțat că cei doi frați au vorbit pentru prima dată după ce Meghan și Harry i-au acordat un interviu lui Oprah Winfrey.

„E adevărat, Harry a discutat cu fratele lui şi a stat de vorbă şi cu tatăl lui. Mi s-a spus că acele conversaţii au fost neproductive, însă toţi trei sunt bucuroşi că măcar au iniţiat o conversaţie”, a declarat King.

Regina Elisabeta și-a spus părerea despre dezvăluirile făcute de cei doi printr-un comunicat oficial, explicând faptul că vede problemele aduse de cei doi în fața tuturor ca fiind îngrijorătoare.

Regina Elisabeta a II-a, în vârstă de 94 de ani, a declarat că membrii familiei regale britanice sunt întristaţi de experienţele dificile prin care au trecut nepotul ei Harry şi soţia acestuia.

Familia Regală nu a vorbit până acum cu Meghan Markle

„Cred că îi deranjează faptul că oamenii de la Palat spun că vor să rezolve totul când mai discret, dar, totuși, ei cred toate aceste povești disprețuitoare care apar despre Meghan Markle.”, a adăugat Gayle King.

Meghan Markle a declarat in interviul controversat ca a fost redusa la tacere de familia regala si ca nu a fost sustinuta cand a suferit o cadere psihica.

Totodata, ea a sustinut ca unii membri ai familiei regale si-au exprimat ingrijorarea cu privire la culoarea pielii pe care urma sa o aiba fiul ei, Archie, acum in varsta de doi ani. Printul Harry a precizat ca afirmatiile nu au fost facute de bunica sa, Regina Elisabeta, sau de printul consort, Philip.

Puteți continua AICI sau AICI .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s