Plaja cu nisip fin de la poalele Apusenilor

Plaja din localitatea bihoreană Şuncuiuş este cea mai nouă atracţie a zonei. Deşi apa de munte este rece ca gheaţa, nisipul e fin ca la malul mării, iar peisajul ireal. E plaja aceea la care visezi un an de zile și în care vei găsi  și multă natură și libertate. Si nu exageram cu nimic. Este locul în care nu îți pasă dacă ai semnal sau nu, doar te bucuri de peisaj, de aerul proaspat si de frumusetea apei.

Bihor este un județ care se remarcă tot mai mult pe plan economic, administrativ și turistic. Această reputație bună se datorează în mare parte orașului Oradea, dar mai sunt și alte atracții turistice care merită atenția noastra. Una dintre ele este zona Șuncuiuș – Vadu Crișului.

foto preluat

De câțiva ani de zile, în Șuncuiuș a luat naștere un proiect ambițios. În curtea pensiunii Gradia, traversată de râul Criș, s-a construit o plajă artificială, cu nisip fin, șezlonguri și umbreluțe. Natura înconjurătoare și stâncile din fața plajei completează perfect peisajul. Spre deosebire de plajele de pe litoral, aici ai parte de multă natură, verdeață, libertate și hamace legate în copaci si cand nu este foarte multa lume, ai parte de muulta liniste.

Cum ajungi cu mașina?

 București – Alba – Turda – Huedin – Negreni – Șuncuius

La 544 de km de București, la 230 de km de Timișoara, la 103 km de Cluj

Unde te poti caza ?

Drumul este ușor accesibil cu mașina. Asfaltul este ca în palmă până la Șuncuiuș, iar de aici sunt de parcurs doar doi kilometri, pe un drum de țară. Cazare poti gasi AICI sau te poti caza la pensiunea care adaposteste plaja: Pensiunea Gradia

Visit Pensiunea Gradia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s