Cum calculezi NUMARUL SCOPULUI IN VIATA

Numarul scopului reprezinta ceea ce puteti obtine, catre ce va conduce calea vietii. Acest numar se calculeaza adunand numarul zilei de nastere cu numarul lunii in care v-ati nascut, repetand adunarea pana rezultatul este o cifra.

Exemplu:

Ziua de nastere 24

Luna nasterii 12

27+12=39, apoi 3+9=12, dupa aceea 1+2=3 numarul scopului

Semnificatii

1 Scopul este de a conduce, de a organiza. Aveti stofa de lider si uneori asta ii poate deranja pe ceilalti. Nu sunteti cea mai empatica si placuta companie din lume, dar sunteti facut pentru lucruri practice, clare, concrete. Nu va abateti de la scopul vostru.

2 Scopul este de a fi in slujba oamenilor. Va place sa ajutati, aveti un sirit al sacrificiului uneori greu de inteles pentru ceilalti. Poate uneori va simtiti nedreptatiti, dar este clar ca pentru asta este scopul: sa fiti alaturi de oameni si sa ii sprijiniti cu tot ceea ce puteti.

3 Suneti un om creativ, va place arta, va simtit atras de frumos, de bun gust. Reusiti prin gratia, inspiratia, imaginatia si atitudinea voastra sa aduceti bucurie. Oamenii sunt incantati sa va aiba in preajma. De cele mai multe ori degazati energie. Scopul este de a aduce bucurie print ceea ce faceti.

4 Sunteti ceea ce se cheama un om hotarat. Tot ce va puneti in minte duceti la capat. Aveti obiective clare si aproape nimic nu va sta in cale. Cu voi nu prea se poate negocia. Scopul este sa ii dirijati spre succes pe cei mai slabi.

5 Va doriti libertate, vreti sa cunoasteti, sa descoperiti ceva nou. Va plac provocarile, nu intoarceti spatele de la nimic si chiar daca nu va iese tot ce v-ati propus macar incercati. Scopul este sa nu va dati niciodata batuti de la ceea ce va doriti sa realizati.

6 Cel mai resonsabili oameni de pe pamant sunteti voi. Atenti la nevoile celorlalti, perfectionisti, cu ochii mereu in patru. Aproape ca nimic nu va scapa. Pentru cei din jur sunteti uneori obositori, dar agerimea mintii, obiectivele precise, resonsabilitatea si perfectionismul fac din voi modele de umat. Scopul este sa va urmati destinul si sa nu opuneti rezistenta situatiilor pe care credeti ca nu le puteti controla.

7 Intelepciune si autocunoastere. Sunteti mult atrasi de zona spirituala. Un visator, dar atunci cand aveti ceva de facut va mobilizati cu toate fortele. Scopul este sa traiti liber. Nu lasati pe nimeni sa ingradeasca bucuria vietii ce razbate din toata fiinta voastra.

8 Sunteti oameni materialisti, buni negociatori, dar extrem de sufletisti. Scopul este clar de lideri in orice domenii. Important este ca voi puteti conduce si cu sufletul. Suneti cu adevarat speciali.

9 Scopul este altruismul. Se spune despre voi ca suneti ” ca painea calda”. Nu aveti cea mai usoara viata din pricina bunatatii voastre, dar este scrisa in adn-ul vostru si cu asta veti defila o viata intreaga. Scopul vostru este unul nobil. Sa oferiti iubire tuturor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s