Relaxări masive de la 1 iunie-Câțu ne asigura că valul trei a dispărut

Virusul buculucas se pare ca a disparut subit asa cum a si aparut, conform premierului Câțu. Daca pana acum trei saptamani vestile erau teribile, de cateva zile Romania se relaxeaza total. Este un lucru minunat din toate punctele de vedere, dar parca toate vestile sunt scoase dintr-un joben. Hocus-pocus, gata pandemia!

foto preluat

„Premierul Florin Cîțu a anunțat, marți, că vor fi organizate centre de vaccinare în aeroporturi și în punctele de frontieră, iar calendarul relaxărilor nu se va modifica. “Vedem că avem cifre foarte bune în ceea ce privește reducerea ratei de pozitivare”, a declarat șeful Guvernului, înaintea ședinței BEx.

 „Am prezentat un calendar al relaxărilor: 1 iunie, 1 iulie, 1 august. Ne ținem de acest calendar. În ședița următoare de guvern ar trebui să avem – cred că ședința o să fie joi sau vineri – măsurile de 1 unie. Dacă este nevoie să ajustăm și pentru celelalte perioade, vom ajusta acum. Am avut și discuții cu cei care sunt afectați direct. Vom îmbunătăți unele măsuri în funcție de aceste discuții”, spune Florin Cîțu.

Premierul precizează că obiectivul campaniei de vaccinare este acela de a elimina pandemia.

 „Vedem că avem cifre foarte bune în ceea ce privește reducerea ratei de pozitivare. Campania de vaccinare a avut rezultate. Valul trei am văzut că a dispărut. Numărul de persoane la ATI este acum la 600, a scăzut de la 1.600, numărul persoanelor pozitivate scade în fiecare zi. Nu avem niciun motiv să nu mergem cu această campanie de relaxare mai departe”, conchide Cîțu.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s