Cand simti ca bati pasul pe loc ai un blocaj energetic. Afla ce poti face

Simti ca te invarti in cerc si esti un spectator al vietii tale? Simti ca nu ai suficient control si ca orice ai face lucrurile nu se aseasza in viata ta. Te simti neputincioasa si obosita, iar „ghinionul” parca nu se mai opreste. Te uiti la vietile celorlalti si nu intelegi in viata ta lucrurile nu decurg asa cum ar fi normal. Cand se intampla toate acestea este aproape garantat ca te afli intr-un blocaj energetic.

O situaţie conflictuală nerezolvată, o persoana nepotrivita poate genera un blocaj. O neiertare este de asemenea un generator de blocaj energetic. Neraportarea corectă faţă de o situaţie anume, sau o persoană, duce în timp tot la un blocaj energetic. Cu alte cuvinte, când noi, oamenii, nu reuşim să ne conectăm la sursa de energie corectă, producem un scurt-circuit energetic care, practic, opreşte sistemul de alimentare energeti al vieţii noastre in toate planurile.

Si atunci toata viata ne poate fi data peste cap. Sun persoane care nu se pot casatori, nu isi gasesc un job potrivit sau care simt cu norocul le fuge printre degete. Cand exista un blocaj energetic exista riscul sa avem multe pierderi. De aceea, este foarte important sa incercam gestionarea situatiei. Rezolvare exista, dar nimic nu se intampla peste noapte. Trebuie multa randare, speranta si mai ales credinta ca Dumnezeu aseaza pana la urma cursul firesc al fiecarui om si ca nimic nu poate fi mai presus de Puterea suprema.

Cand exista astfel de blocaje, primul pas, de fapt cel mai important este sa scoate la lumina problema. Sa avem putere si sinceritate de a ne asuma faptele si consecintele. Trebuie depisata sursa generatoare de blocaj. Sa ne gandim exact ce evenimente sau ce alegeri am facut in trecut care ar fi putut duce la situatia actuala, deoarece este foarte clar ca blocajul are un punct de plecare. Stati si ganditi-va foarte bine unde anume ati gresit.

Ganditi-va foarte bine si la oamenii care sunt langa voi. Sunt cei mai potriviti? Sunteti in momentul de fata linistiti? Simtiti ca aveti pace cu ceea ce sunteti? Este extrem de important sa va puneti intrebari care pot duce la clarificarea situatiei.

Daca ati reusit sa depistati problema, urmatorul pas este sa va asumati raspunderea. Dupa aceea sa iertati daca trebuie sa faceti asta. Sa admiteti ca poate ati generat ceva fara voia voastra sau, mai grav, chiar cu voia voastra. Din acest motiv este importanta sinceritatea. Blocajul se rupe in momentul in care va detasati de problema. Dar detasarea trebuie sa se faca asumat. Mai precis, nu trebuie ascuns gunoiul sub pres, ci trebuie scos la suprafata si curatat. Ar fi foarte indicat sa incepeti chiar cu o spovedanie. Sa stiti ca nu preotul ne iarta pacatele, dar el se roaga pentru noi si este extrem de important. Multi se feresc de preoti si spun: de ce sa ma duc eu in fata unui om sa imi vars sufletul? Sau foarte multi nu cred, dar asa cum spuneam mai sus, rugaciunile preotului pot sa deschida cerul, daca este un preot bun. Daca nu puteti sa faceti asta, nu este nimic, dar puteti macar sa luati in calcul si acest sfat.

Rugacinile voasrte proprii sunt indispensabile. Rugati-va cu cuvintele voastre si vorbiti cu Dumnezeu exact asa cum ati vorbi cu omul cel mai de incredere, dar mai ales cu omul care siti ca va poate ajuta in orice situatie.

Incercati din momentul in care ati depistat problema sa nu va mai ganditi ca traversati un blocaj. Ganditi-va ca din acel moment viata voastra s-a schimbat in bine si vizualizati in fiecare zi acest lucru. Stergeti zi de zi din mintea voastra credintele ca viata voastra este grea. Gata! Incepand de acum lucrurile s-au schimbat! S-a risipit tot raul. Aveti sansa sa o luati de la capat. Usor, usor. Spuneam la inceput ca va trebuie rabdare, dar mai presus de rabdare CREDINTA ca din acest moment totul este bine si ca tot ceea ce va doriti, aveti. Tot binele se canalizeaza spre voi si blocajele se curata acum.

Meditatiile ghidate sunt extraordinar de benefice pentru deblocarea fluxului energetic. Cu cat le practicati mai mult cu atat mai bine. Foarte important de retinut, am spus-o si mai sus, este sa va inarmati cu multa rabdare. Nu asteptati rezultate imediate si nici nu credeti in cineva care va spune ca detine o metoda rapida. Nu exista!

Important este ca in fiecare zi cu pasi mici sa va detasati de convingeri, de greutati, de emotii negative, de orice credeti ca va trage in jos sau va face sa bateti pasul pe loc, inclusiv persoanele care va epuizeaza de energie.

Aveti aici si cateva afirmatii pe care sa le faceti in fiecare zi. Cu fiecare cuvant rostit sa va imaginati si sa va simtiti conform spuselor.

Ma conectez la intelepciunea divina universala si inteleg mereu adevaratul sens al vietii si al situatiilor.

Iubirea este raspunsul pentru orice in viata. Ofer si primesc iubire fara efort si neconditionat.

Ma iubesc si ma apreciez asa cum sunt.

Toate blocajele energetice sau dizolvat, iar fluxul energetic curge prin toate canalele mele energetice.

Simt din zi in zi cum viata mea este mai buna

Nu mai exista nici un blocaj in nici un plan al vietii mele

Abundenta, iubirea, bogatia curge neincetat in viata mea

Sunt inconjurata de lumina stralucitoare

Primesc puteri benefice si succes in tot ceea ce fac.

Emit si primesc numai ganduri frumoase

Sunt fericita

Sunt din ce in ce mai fericita in fiecare zi!

Si inca ceva pentru a te bucura de viata, dar mai ales pentru a fi sanatoasa!

Întâmpină fiecare zi cu recunoştinţă.

Atitudinea face cu adevărat diferenţa. Gândurile afectează organismul, ele putând influenţa starea de sănătate în mod semnificativ. Din punct de vedere biologic, ce înseamnă asta cu adevărat? Să ne gândim în felul următor. Corpul are ceea ce este cunoscut sub numele de sistem imunitar. Sistemul imunitar combate orice dezechilibru sau boală, virusuri, germeni şi bacterii.

Dacă sistemul imunitar este puternic şi se întâmplă să contractăm vreo bacterie sau vreun virus, corpul îl combate şi nici măcar nu observăm că am fost expuşi sau am avut acel virus sau bacterie sau germen. Atunci când sistemul imunitar este foarte slăbit, cel mai probabil vom prezenta simptomele cedării în faţa acelor virusuri sau bacterii. Cele mai sănătoase persoane sunt acele persoane care au un nivel de stres foarte scăzut. Numitorul comun al celor mai sănătoşi oameni de pe planetă este modul în care gândesc şi în care vorbesc.

Mintea poate face ca sistemul imunitar să fie incredibil de puternic şi să schimbe efectiv structura genetică a ADN-ului din corp, împiedicând apariţia bolilor. Ceea ce gândim şi ce spunem ne poate realmente vindeca de boli.

În schimb, gândurile şi vorbele negative, cu alte cuvinte „stresul”, pot slăbi sistemul imunitar şi pot face ca o sensibilitate la nivel genetic să se activeze, declanşând astfel o boală. Stresul, gândurile negative, cuvintele negative rostite, toate sunt foarte puternice şi fac pH-ului corpului acid. Să nu uităm, dacă pH-ul corpului este acid, există un mediu propice pentru boală, care se poate dezvolta. Dacă pH-ul corpului este alcalin, practic nu ne putem îmbolnăvi niciodată.

Reducând stresul, rostind cuvinte cu o puternică încărcătură pozitivă şi având gânduri pozitive, ne putem transforma pH-ul corpului în mediu alcalin şi invers – da, este adevărat, absolut orice boală din corp se vindecă doar prin puterea minţii.

Aşadar, rezumând, în termeni foarte generali şi foarte simplişti, concluzia este aceasta: motivul pentru care ne îmbolnăvim este că acumulăm diverse toxine şi substanţe chimice în corp.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s