4 afirmatii care te ajuta in orice moment

Omul devine ceea ce gandeste. Mintea este precum un muschi si, la fel ca oricare al muschi din corpul uman, aceasta trebuie antrenata zi de zi pentru a deveni mai puternica, pentru a creste si a se dezvolta treptat in timp. Afirmatiile pozitive sunt unul dintre cele mai simple si mai puternice instrumente pentru a trai o viata frumoasa, asa cum ne dorim. O minte bine antrenata cu afirmatii pozitive are gandurile potrivite, ce asteapta sa fie prelucrate la momentul potrivit.

A gandi frumos nu inseamna sa ignori negativismul sau problemele ce apar la un momentdat. Este, insa, varianta sigura pentru a depasi in alt mod obstacolele. Este o diferenta foarte mare.

Inainte de a face afirmatii incercati sa respirati adanc si sa expirati la fel. Faceti acest exercitiu repetandu-l de 6 ori. 4 secunde pe inspir si 4 pe expir. Asta va ajuta sa va goliti mintea de ganduri nefolositiare.

Afirmatiile urmatoare va pot ajuta in orice moment, daca le rostiti crezand in ele, asumandu-le si imaginandu-va conform spuselor voastre. Asta este tot „secretul” ca ele sa aibe efect, altfel nu va ajuta cu nimic.

Afirmatii:

Ma voi ierta. Iar si iar. De fiecare data cand gresesc. Cu cat imi revin mai repede din esecuri, cu atat mai repede voi putea merge acolo unde ma duce viata.

Eu sunt iubire, pace, bucurie, armonie, abundenta, traire, frumusete, libertate, curaj, daruire, fericire.

Astazi, aici, acum pot realiza tot ce imi propun.

Am renuntat la vechile obiceiuri, la gandurile nefolositoare si atrag cu toata fiinta mea tot ceea ce imi doresc pentru a trai viata asa cum imi imaginez si cum este mai bine pentru mine. Astazi simt cu adevarat ca sunt plin(a) de energie, de lumina, de curaj si iubire, iar in drumul vietii mele nu exista obstacole. Astazi sunt eu cu adevarat si ma iubesc, am incredere in mine, simt cum fericirea si bucuria imi inunda corpul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s