Nu mai forta lucrurile! Lasa-le in ritmul lor si ai sa vezi ca totul se schimba

Cand iti doresti foarte mult ceva( loc de munca, relatie, un copil etc) ai intotdeuna dorinta de a forta lucrurile. Nu spune nimeni sa stai cu mainile in san asteptand sa cada totul din cer, dar este foarte important sa stii cand sa te detatezi si sa ai rabdare, chiar daca asta de multe ori presupune un efort extraordinar din partea ta.

Dacă trebuie să fugi mereu după ceva sau după cineva înseamnă că nu îți sunt destinate ție și că nu se vor opri la ușa ta mai mult de câteva clipe. Ai încrederea în calea ta pentru că lucrurile care îți vor aparține timp îndelungat vor ajunge la tine. Nu înseamnă să ai o atitudine pasivă, ci să aștepți pentru a recunoaște ce merită să apară în viața ta. Confruntările sau stresul prelungit nu te vor aduce mai aproape de ceea ce îți dorești, ci ți-ar putea distrage atenția de la ce este important și te poate face fericit.

 

Nu este nevoie să încerci să decodifici atitudinile sau gesturile celorlalți. Dacă personalitatea lor sau felul în care reacționează când sunt în apropierea ta îți ridică semne de întrebare probabil că nu ai de ce să faci eforturi pentru a te apropia. Valabil pentru orice.

Forțăm lucrurile când ne e frică că nu se vor întâmpla.

Si cand facem asta, intram pe frecventa disperarii care ne va indeparta de ceea ce ne dorim. Pentru ca legea atractiei va raspunde la frecventa noastra principala si anume frica ca nu vom putea materializa acel lucru.

Daca iti doresti ceva din toata inima si stii ca acel lucru este aliniat cu scopul cel mai inalt al sufletului tau, ai doua variante: intri intr-o cursa nebuna in care tot ce vezi este acel lucru si uiti de prezent, deci intri intr-o frecventa in afara echilibrului, care te indeparteaza de ce-ti doresti.

Si mai ai o varianta: te opresti. Inchizi ochi si simti ca acel lucru deja s-a intamplat. Simti la nivel organic ca nu trebuie sa alergi inspre nimic, pentru ca esti deja acolo.

Esti pe acea frecventa. Esti acolo. Si te poti bucura de prezent, te poti uita in jur si te poti simti implinit. Lupta a incetat. Goana nebuna dupa ceva de neatins s-a sfarsit. Esti acolo, in Uniune cu tot ceea ce exista.

Nu ai niciun dubiu ca acel lucru se va intampla. Asta inseamna ca intr-un univers paralel, lucrul pe care ti-l doresti deja s-a intamplat. Daca deja s-a intamplat, de ce atata drama?

Doar stai si permite sa vina spre tine. Si atunci cand simti ca este momentul in sincronicitate divina cu dorinta inimii tale, actioneaza. Nu mai devreme si nu mai tarziu.

A actiona nu inseamna a forta iar a forta nu inseamna a actiona. A actiona inseamna a ne alinia la energia care ne aduce acel lucru in viata noastra si a intalni acel lucru la mijloc, prin efort constient. De fapt, inseamna a intampina.

Frecventa permisiunii: Intalnirea la mijloc

Ca si cum mergem sa luam de la aeroport un bun prieten care se reintoarce in viata noastra. El a facut efortul sa se urce in avion, sa calatoreasca ore in sir.

Tot ceea ce avem de facut este sa mergem pana la aeroport sa il luam. Fara sa pazim aeroportul cu luni si saptamani inainte de ora potrivita, fara sa mergem cu poza celui asteptat sa-i intrebam pe trecatori daca l-au vazut, fara sa alertam gardienii aeroportului sa ne caute si sa ne aduca prietenul inainte de vreme.

Trebuie doar sa asteptam, stiind ca va veni. Si sa ne imbracam, sa ne suim in masina si sa mergem pana la aeroport la ora potrivita. Sa intram la terminalul sosiri si sa fim atenti. Sa observam persoana care vrea sa ne intalneasca si ea.

 Este atat de simplu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s