7 locuri de poveste pentru un Craciun magic

Există destinații în România, unde sărbătorile de iarnă chiar au farmec. Fie că sunt cabane premium, care te duc cu gândul la Alpii Elvețieni sau căsuțe de lemn, unde te reîntorci parcă în timp, țara noastră are locuri de poveste, unde poți retrăi iernile magice de altădată. Deși mai sunt două luni și jumătate, până la Crăciun, le-am adunat pe toate într-o listă, ca să fim siguri că prinzi și tu un loc, într-una dintre cele mai căutate cabane de munte de la noi. Pentru că se închiriază, integral, sunt destinații potrivite pentru familii sau pentru gașca ta de prieteni. Noi le-am testat deja și îți spunem doar atât: sunt faine tare. Hai cu noi într-o călătorie, prin România frumoasă!

1. Cabana CeiTrei

Unde? Cozănești, Suceava, comuna Dorna Arini: la 5 km de Vatra Dornei, la 35 de km de Câmpulung Moldovenesc, la 102 km de Suceava.

Unde poate fi mai frumos un Crăciun decât acolo unde s-au născut tradițiile. Începem topul nostru cu un loc superb Bucovina, din Cozănești, aproape de  Vatra Dornei, considerată una dintre cele mai frumoase zone din țară.

Pe lângă zona de poveste, cu peisaje superbe, Cozăneștiul, dar și întreaga Țară a Dornelor sunt unice în țară prin felul în care localnicii au știut să-și păstreze tradițiile.

În acest rai de pe pământ, vei găsi CeiTrei, una dintre cele spectaculoase cabane de munte în care am ajuns noi, până acum. Noi am numit locul acesta Elveția României, pentru că acolo ne-a dus cu gândul atât priveliștea de vis către Masivul Giumalău și Munții Bistriței, cât și designul futurist al cabanei. Sunt, practic, 2 unități de cazare. Cabana mare are 4 camere duble și cea mică 2 camere duble, toate cu băi proprii. Ambele locații dispun de bucătărie, living cu câte 2 canapele extensibile și șemineu, având 16 locuri în total. Locul e cu adevărat spectaculos: lăsăm fotografiile să vorbească de la sine.

Perioada sejurului de Crăciun: 23.12 – 27.12
Tariful pentru cele 4 nopți: 179 lei / noapte / persoană (n.r. dacă pensiunea este ocupată la capacitate maximă). Se acceptă plata și cu tichete sau card de vacanță.
Mai multe detalii, cât și pentru rezervări: AICI!

Continua articolul AICI

Foto

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s