Cativa pasi simpli pentru a curata energiile nefolositoare din casa si pentru a atrage binele

Casa fiecaruia este locul de refugiu, de liniste, de siguranta. Intotdeauna in casa noastra ne simtim cel mai bine. Ati observat ca si atunci cand plecam o vreme de acasa indiferent cat de frumos este locul in care mergem si cat de bine ne simtim, la un moment dat dorim sa ajungem mai repede in caminul nostru si odata ajunsi spunem vorba aceea „nicaieri nu este mai bine ca acasa”.

Pentru a pastra armonia propriei case si a mentine o stare de bine este necesar din cand in cand sa o curatam de orice forma de energie negativa. Locul in care ne petrecem majoritatea timpului se poate la un moment dat sa se incarce de energie nedorita. Asta se intampla datorita faptului ca de multe ori factorii externi ne perturba si ajungem acasa cu o stare nu prea buna, iar toata energia noastra se descarca in locuinta. De asemenea, persoanele care ne viziteaza pot fi intr-o stare sufleteasca nu foarte buna si se intampla acelasi lucru…isi lasa energiile in caminul nostru.

Vestea buna este ca putem singuri cu pasi foarte simpli sa ne curatam casa de aceste energii nefolositoare pe care le putem simti ca o apasare atunci cand intram in casa.

Primul lucru pe care trebuie sa il facem este curatenia generala. Un sfat important este acela de a incerca sa mentineti in fiecare zi ordine in casa. Japonezii au un cult al ordinii si este demonstrat faptul ca ordinea creeaza armonie.

Revenind la curatenie aceasta trebuie facuta cat mai bine. Mai precis luat fiecare colt al casei si fiecare obiect la „purificat”. Chiar daca dureaza un pic mai mult ca timp este necesar sa faceti asta. Acum ca suntem si in pragul sarbatorilor este numai bine.

Dupa ce ati terminat curatenia, aerisiti inca odata si dupa aceea tamaiati toata casa. Un element care nu trebuie sa va lipseasca este sarea. Da, da. Ati inteles bine! Sarea grunjoasa. Sarea are puterea de a absorbi orice energie negativa. Cristalele mari de sare se comporta exact ca un burete avand abilitatea naturală de a șterge programarea energetică.

În fața ușii de la intrare, să aveți întotdeauna un borcan sau o vază de preferat transparentă în care să aveți sare. Îl așezați într-un loc ferit, iar sarea se schimbă o dată pe lună. Pentru a atrage abundență materială, puteți folosi un borcan în care să adăugați jumătate de cantitate orez și jumătate sare. La fel îl schimbați și pe acesta la o lună.

În pahare mai mici sau borcănele adăugați sare grunjoasa și așezați-le în toate încăperile casei, dar mai ales în locurile unde vă petreceți cel mai mult timp. Același remediu îl puteți folosi și la locul de muncă. Vă garantez că acest remediu chiar funcționează.

Sarea nu trebuie să vă lipsească niciodată din casă! Sarea aduce spor și este purificatoare. Pentru o stare de bine, puneți pe o farfuriuță un pumn de sare și cateva fruze de salvie. Ardeți salvia și lăsați-o după ardere 15 minute.

Este la fel de preferat sa aveti intodeauna in casa betisoare parfumate sau uleiuri esentiale de lavanda sau orice alta planta va place. Exista difuzoare speciale pentru uleiuri si nu sunt deloc scumpe. Aceste uleiuri le puteti folosi zilnic si va garantez ca mirosul placut pe care il emana va creaza o stare extraordinara de spirit.

Vedeti cat de simplu este sa scapam de energiile nefolositoare? Craciunul este aproape si cu o casa plina de armonie nu aveti decat sa va bucurati de sarbatorile de iarna impreuna cu cei dragi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s